Skocz do zawartości

[Opinie] Gravel Principia GRØN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przymierzam sie do wymiany swojego juz wyjeżdzonego Tribana 100 na jakis troszeczke lepszy gravel iz spodobala mi sie jazda na baranku.

Ogolnie szukam czegos uzywanego w nie za duzej kwocie zeby na drugiego gravela nie wydac zbyt duzo bo zawsze mi sie moze znudzic jazda , i znalazlem ogloszenie na olx z gravelem Principia Gravel w cenie 3000 tys do negocjacji wiec mozliwe ze zawsze z 100-300 zl mozna jeszcze powalczyc , stan roweru jest idealny prawie nic nie przejachal i zostala na niego nanoszona folia ochronna Oraguard 270-G.

Wiec pytanie czy w tej cenie sie oplaca za ten model wiadomo ze ma bardzo podstawowe czesci lecz bardzo podoba mi sie geometria ramy plus jego kolor szkoda tylko ze nie w macie, mam tez problem czy rozmiar ramy 50 na moj wzrost 180 cm bedzie dobry, wlascicel roweru napisal ze ma 178 i jezdzi mu sie bardzo dobrze, i jeszcze jedno pytanie 

czy ktos moze mi wytlumaczyc co oznacza Kierownica z lekką flarą bo jesli to oznacza ze koncowka baranka jest lekko wygieta a mi sie podoba wlasnie to w tych kierownicach to czy to bedzie az tak bardzo mocno sie roznic od takich typowo gravelowych barankach ?

Cytat

3000 tys

Trzy miliony za rower to strasznie dużo.

Wrzuć link do ogłoszenia, bo na sucho to sobie można rozważać...

"Flare" to gięcie kierownicy na zewnątrz.

Rozmiar ogólnie jest ok ale cena jak na taką specyfikację wysoka (zresztą widziałem to ogłoszenie już dziesiątki razy bo szosę principii to bym chętnie przytulił). Za porównywalne pieniądze możesz kupić nowy rower o podobnej specyfikacji, z dwuletnią gwarancją, np. romet finale gdzie na dodatek masz stalową ramę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...