Wojciech38 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Kupiłem ochraniacze fox launch D30. Dokładnie te https://allegro.pl/oferta/ochraniacze-kolan-fox-launch-d3o-knee-guard-s-9043208760 Piszę z pytaniem czy są to chraniacze rowerowe czy motocyklowe .ponieważ nie jestem pewien do ich zastosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Wygląda że rowerowe. Nie prościej się zorientować przed zakupem? Do jakiej dyscypliny będziesz ich używał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech38 Napisano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Kupiłem je na rower lecz w instrukcji piszę że motocyklowe i nie jestem pewien. A na internecie i u producenta nic na ten temat nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Jak się da w nich jeździć na rowerze, to rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Sprzedaje je tyle sklepów rowerowych, że można sądzić że będą dobre. Tylko pytanie jak chcesz w nich jeździć. Bo jak dużo pedałowania, to coś czuję że może nie być zbyt wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.