lators11 Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Cześć Ostatnim razem zmieniłem łańcuch na nowy z taka sama ilością ogniw co poprzedni.Wymieniłem także przerzutkę. Wszystko wyregulowałem, przerzutki ładnie wskakują na zębatki.Tylko jest problem jak mam rower na stojaku, i kręcę reką pedałem, to wszystko ładnie się kręci. Dopiero gdy próbuje sie przejechać to problem pojawia się od 6-8 biegu. Łańcuch tak jak by w ktorymś momencie próbował przeskakiwać. I teraz pytanie czy możliwe że to wszystko przez stara kasetę? Dodam ze aktualnie mam tylko przerzutkę tylna z przodu jeszcze nic nie montowałem ale to raczej nie przeszkadza akurat w tych przełożeniach wiekszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Temat wałkowany milion razy. Ostatni taki był chyba 2 dni temu. Skorzystaj z wyszukiwarki, a znajdziesz dziesiątki odpowiedzi i rozwiązań twojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Reguluj, albo zmieniaj zębatki/kasetę. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.