aRSSi Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Witam, Poszukuje kilku opcji rowerów górskich / cross country /mtb które beda wyposażone w poniższe komponenty. Zależy mi na tym aby rower był uniwersalny z tego powodu proszę o napęd 2x10 aby nadawał się do jazdy po mieście i trasach. Maksymalna granica wydatków to 5,500 PLN. Ale jesli bedzie cos bardzo dobrego, troche powyżej tej kwoty z chęcią sie zapoznam :) Ważne! Nie interesują mnie modyfikacje. - Powietrzy amortyzator - Blokadę amortyzatora - Hamulce hydrauliczne - Napęd 2x10 / 2x9 - Kola 29/ 27,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMM Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Wg mnie jedna z lepszych opcji w tej cenie to Merida Big Nine 500 lite https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/3203/bignine-500-lite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Merida którą proponuje Bartek wygląda bardzo rozsądnie, na pewno na duży + sztywne osie. Jeżeli jednak byś chciał się zmieścić w budżecie a mieć coś fajnego to polecam zerknąć na Giant Talon 1 ge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Wiem, że to napęd 1x, ale może cię zainteresuje Rockrider XC120 lub Rockrider Explore 540. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Rower górski do jazdy po mieście i w trasach? W takim razie może nie szukaj górskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.