Siaja Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Hej Zakupiłem swój pierwszy rower z amortyzacja powietrzna i chciałabym zapytać czy warto smarować lagi brunoxem? Czy do tego celu nadaje się również sylikonu w sprayu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Nie warto, bo wypłuczesz sobie smar pod uszczelek. Jedyne co trzeba robić to czyścić lagi, można po prostu ścierką, można ścierką zwilżoną Brunoxem - ale też nie jakoś obficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Wilgotna od wody ściereczka wystarczy. Jak Ci się coś przyklei, to Izopropanol. Widelec sam sobie smaruje, to co powinno być nasmarowane. Kluczowy jest regularny serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Brunox nic nie daje. Do tego zaawiera rozpuszczalniek, więc jak dostanie się pod uszczelki, to rozpuści smar. Żeby amortyzator dobrze pracował, wystarczy go regularnie serwisować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siaja Napisano 7 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 A czy do tego amora można zamontować tarcze 203mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Krótka odpowiedź: tak. Długa odpowiedź: sprawdź w dokumentacji producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Jaki to amortyzator (model)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siaja Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 A tak wybaczcie że zapomniałem, ale pomyliły mi się watki😅, amortyzator to suntour Raidon 120mm, z goleniamj 32mm, ten cały czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Coś o brunoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 18 godzin temu, Siaja napisał: A tak wybaczcie że zapomniałem, ale pomyliły mi się watki😅, amortyzator to suntour Raidon 120mm, z goleniamj 32mm, ten cały czarny Skonsultuj się z @ACTIVIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Tarcza max. 180mm. Przy 203 to szybko złapiesz luzy na ślizgach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi