Czorny Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Witam.Potrzebuję doradztwa w zakupie roweru mtb.Jeżdżę teraz rowerem crossowym Giant ale chcę zacząć jeździć bardziej wyczynowo i w terenie.To znaczy podjazdy, zjazdy i jakieś dłuższe trasy w terenie leśnym lub szutrowym.Na pewno zdążą się jakieś wyprawy łączone teren z utwardzoną rowerówką i ścieżkami w mieście.Szukam roweru który ma dwie osie sztywne, amortyzator powietrzny z blokadą, taperowana główka, dobry napęd i opcjonalnie sztyca myk myk.Pozdrawiam i z góry dziękuję za doradztwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Jeżeli zmieścisz się na L-ce (dostępność), i mydlany kolor (można okleić), a także niesymetryczny tylny trójkąt odpowiada, to nic lepszego niż Rockrider Race 740 nie znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 14 godzin temu, Czorny napisał: Witam.Potrzebuję doradztwa w zakupie roweru mtb.Jeżdżę teraz rowerem crossowym Giant ale chcę zacząć jeździć bardziej wyczynowo i w terenie.To znaczy podjazdy, zjazdy i jakieś dłuższe trasy w terenie leśnym lub szutrowym.Na pewno zdążą się jakieś wyprawy łączone teren z utwardzoną rowerówką i ścieżkami w mieście.Szukam roweru który ma dwie osie sztywne, amortyzator powietrzny z blokadą, taperowana główka, dobry napęd i opcjonalnie sztyca myk myk.Pozdrawiam i z góry dziękuję za doradztwo. Myślałem jeszcze na Siskiu D7 ale on teraz kosztuje 9499.Moze coś jeszcze innego polecisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.