munioman Napisano 11 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Jak w tytule, kupię tarczę hamulcową 203mm, mocowanie na 6 śrub, może być na granicy zużycia, ważne, żeby była prosta. Potrzebuję wykonać kilka hamować i sprawdzić jak się zachowuje widelec przy takiej tarczy. Jeżeli możesz sprzedać w komplecie adapter 160-203 - tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Poszukam, bo miałem taką. Nie gwarantuje że idealnie prosta, ale do testów mogłaby się nadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munioman Napisano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2022 super, jakbyś ją jeszcze gdzieś miał to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 O panie, dobrze że piszesz Postaram się pamiętać jakbym był u rodziców, tam trzymam zapasy części i złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munioman Napisano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2022 @MikeSkywalker zbliża się wszystkich świętych więc się przypominam. Podaj jeszcze cenę, wysyłka może być najtańszym listem bo nie potrzebuję jej na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Dzięki, dobrze kombinujesz, akurat za parę dni jej poszukam. Zapisałem sobie przypomnienie. Przede wszystkim sprawdzę czy jest prosta, i wtedy pomyślę ile jest warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munioman Napisano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Jasne, czekam na infornacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 14 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Halo, minęły 2 tygodnie, piszcie coś. Czy tarcza się znalazła, czy wycenił ją już jakiś co najmniej wykwalifikowany przedstawiciel lombardu? Nie trzymajcie ludzi w niepewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Dyskusja przeniosła się na PW, ale na tym stanęło, więc ja też jak coś podganiam potencjalnie zainteresowanego. Z góry mówię - tarcza krzywa, do sprawdzenia czegoś spoko, ale do użytku już według mnie niezdatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Ja pier dziurę naprawdę tak ciężko kupić tarczę? https://allegro.pl/oferta/tarcza-hamulcowa-jet-203mm-6-otworow-12010106263 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Mam tarczę i adapter - Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi