nbk Napisano 10 Lipca 2022 Napisano 10 Lipca 2022 Cześć, zapraszam Was na videorelację z czerwcowej wycieczki nad morze. 800 km różnych dróg, krajobrazów i historii. Trasa w relacji Katowice - Międzywodzie (obok Międzyzdrojów), ale dość "pokrętną" drogą, żeby wydłużyć dystans :) Życzę miłego oglądania :) 2 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Lipca 2022 Mod Team Napisano 10 Lipca 2022 Chyba lubisz tę trasę, bo rok temu też ją przejechałeś Cytuj
nbk Napisano 10 Lipca 2022 Autor Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, KrissDeValnor napisał: Chyba lubisz tę trasę, bo rok temu też ją przejechałeś Poprostu tam zostaję na kilka dni na odpoczynek z rodziną 😛 Od lat tam jeździmy 😛 No i oczywiście pojechałem zupełnie inną trasą (inne gminy) i ją trochę wydłużyłem 🙂 Edytowane 10 Lipca 2022 przez nbk Cytuj
__guest Napisano 10 Lipca 2022 Napisano 10 Lipca 2022 2 godziny temu, nbk napisał: Cześć, zapraszam Was na videorelację z czerwcowej wycieczki nad morze. 800 km różnych dróg, krajobrazów i historii. W tamtym tygodniu chłopaki z mojego podwórka którzy ganiają na takich bardziej ludzkich rowerach XC / Gravel / Szosa, wybrali sobie dystans 700 km. Z powodu upałów jakie były ostatnio, przełożyli wyjazd na Lipiec. Przygotowywali rowery do wyjazdu, rowery obłożone jakby mieli się wybierać na Sybir tak żartem, wiem wiem, trzeba się przygotować. Jedziesz z nami Piotrek zapytał się Robert a co ja tam będę robił, mam jechać po ulicy i kręcić napędem ? przecież po dwóch kilometrach na takim rowerze kur@ica by mnie wzięła. Szacuneczek @nbk że się chce Tobie tyle kilometrów drałować na rowerze. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi