WeteranWuu Napisano 9 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Cześć, planuje zamienić swój stary rower Mianowicie ten: http://www.bikekatalog.pl/2013//rowery/2444/Limber.Agile.FX3/ Jeździło mi się na nim dobrze ale nastał czas na zmianę. Jeżeli chodzi o mnie to nie ścigam się w zawodach ale lubię ostrą agresywną jazdę, trasy po jakich się poruszam są różne, od gładkiego asfaltu przez leśne ścieżki aż po strome podjazdy w lesie i w mieście jak również sporo dziurawego asfaltu do tego zjazdy z górki na dużej prędkości co moglibyście mi polecić? ( Jeżeli chodzi o hamulce to raczej celuje w hydrauliczne tarczowe) Budżet max 3000 zł i teraz pytanie czy znajdzie się coś nowego w tej cenie fajnego, bez najtańszego najgorszego osprzętu czy szukać coś używanego? Jak wiemy w 2022 ceny są zawyżone a sprzęt jest sprzed kilku lat Wzrost 180 Waga 75-90 kg ( trenuje kulturystykę i to się zmienia z półrocza na półrocze) + Lubię delikatnie mówiąc zapierdzielać, lubię się zmęczyć i nadawać tempo w grupie znajomych. Będę na nim robić interwały, lekkie skoki z wysokości "krawężnika" też są codziennością Jeśli jest pogoda potrafię nawet codziennie jeździć. Minimum 20 km, max 100 ( dopiero będę się do nich przygotowywać) + Chyba najważniejsze nie zwracam uwagi na markę, liczy się osprzęt a nie pokazanie, że ja mam krossa,treca gianta itd. może być nawet no name A może samemu skręcić rower od podstaw? dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 9 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 https://www.rowerynajtaniej.pl/pl/p/Rower-MTB-29-TABOU-BLADE-4.0-DEORE-ZIELONO-LIMONKOWY-rama-18-2021/4580 O dziwo jeszcze dostępny. Trzeba sobie jasno powiedzieć że najładniejszy to on nie jest ale powietrzna sprężyna, taper i taki napęd za 3k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeteranWuu Napisano 11 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Oo bardzo dobra pozycja, jest nawet szary dużo osprzętu z deore Tylko chyba hamulce nie są hydrauliczne nie? Pytanie czy jeszcze coś innego by się znalazło? Np. https://www.rowerynajtaniej.pl/pl/p/Rower-29-KROSS-MTB-ESPRIT-5.1-czarno-grafitowo-bialy-RAMA-21-2022-DEORE/5649 Taki byłby git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeteranWuu Napisano 16 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2022 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeteranWuu Napisano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Podbijam, ktoś coś pomoże jeszcze? Dzięki sportowe świry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Używany z roczną gwarancją Rockrider AM100HT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.