Skocz do zawartości

[Buty] Shimano XC100 r.45 Zupełnie nowe, z blokami SH51też nowe) - kupiłem zły rozmiar

darmach

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Parę dni temu kupiłem buty Shimano XC100 rozmiar 45 (shimano rozmiarówka zaniżona, to jest raczej takie 44), niestety bezmyślnie przykręciłem bloki nim przymierzyłem, a okazało się że buty są za duże...

Jako że bloki przykręcone, wymienić już nie mogę - dlatego sprzedaję, buty zupełnie nowe, zero śladów jakiegokolwiek używania - oprócz oczywiście bloków które dorzucam gratis :)

Najchętniej odbiór osobisty w okolicy wrocławia, mogę ewentualnie wysłać, lub wystawić na allegro.

Cena 290 pln , ale jestem otwarty na propozycje (nie chciałbym na tym stracić za dużo :) )

buty1.jpg

buty2.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...