marvelo Napisano 8 Lipca 2022 Napisano 8 Lipca 2022 Czy były ostatnio jakieś zmiany techniczne na forum, bo przestało mi normalnie działać na starym laptopie z Windows Vista? W ogóle nie pojawia mi się okno odpowiedzi pod postami, ani funkcje np. cytuj. Przeglądać mogę normalnie. Teraz piszę na współczesnym smartfonie i niby działa, ale wczoraj też strony forum czasem się wieszały.
Root Admin Mieciu Napisano 8 Lipca 2022 Root Admin Napisano 8 Lipca 2022 musiałbyś pokazać zawartość konsoli: np. w przeglądarce chrome wciskasz F12 i przełączasz się na zakładkę console.
marvelo Napisano 9 Lipca 2022 Autor Napisano 9 Lipca 2022 I co? Da się coś na tej podstawie wywnioskować?
remover Napisano 11 Lipca 2022 Napisano 11 Lipca 2022 Oczyścić cookies i kesz? Wyłączyć adblock? Spróbować inna przeglądarkę? Tzn na Vistę i XP z przeglądarkami jest kiepsko, ale mozna poszukać czegoś nowezego co ma kompatybilność z tymi starociami. Pamietam na XP uzywalem Palemoon i Mypal, aż mi się znudziło i zainstalowałem lekki linux i teraz niema problemów z przeglądaniem internetów.
Root Admin Mieciu Napisano 19 Lipca 2022 Root Admin Napisano 19 Lipca 2022 Cieżko stwierdzić, bo niewyraźne są te zdjęcia. Tak czy siak, na pierwszy rzut oka wygląda to jak problem z cachem. Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki, ewentualnie jak już remover wspomniał, spróbuj z innej przeglądarki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.