xbrea Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Szukam roweru crossowego za cenę ok. 3000zł. Głównie do jazdy po asfalcie i ścieżkach rowerowych.(czasem przejazd po lesie) mam 174cm wzrostu i ważę 54kg. Szukałem różnych modeli jednak najlepsze w tym pułapie cenowym wydają się być: - Giant Roam 2 Disc z 2021 roku. 3500zł - Evado 6.0 z 2022 roku. 3250zł Różnice osprzętu przemawiają na stronę evado. (tylna przerzutka deore zamiast alivio) Jednak zastanawiam się nad Giant'em ze względu na popularność firmy co ułatwi w przyszłości sprzedaż, lżejszą ramą, która wydaje się być nowocześniejsza. Opony posiadają też wkładkę anty-przebiciową. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyMaciej Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Hej, mam Alivio w gravelu, którym jeżdżę trzeci rok. Nie oszczędzam przerzutki, działa bez żadnych zacięć, zarzutów. Raz nawet przewróciłem się uderzając przerzutką o glebę, nie zrobiło to na niej ważenia. Brałbym Gianta bez wahania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Giant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burchlak Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Jak wybiereac rame to giant. 174 i 54kg, mloda kobieta, ale rame lepiej wziac meska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volbore Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Zdecydowanie Giant ✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan1 Napisano 11 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Tego Gianta powinieneś znaleźć za 3300 Np https://allegro.pl/oferta/rower-giant-roam-2-s-2021-kwidzyn-11960679820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.