FigoiFago Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Sprzedam koła Sun Ringle Duroc 30 SRC. Koła mają przejechane około 2500 km. Proste, kręcą się idealnie. Na obręczach taśma pod tubless. Bębenek 12 sp SRAM. Cena 600 zł + wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Kolorystyka - naklejki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Obręcze czarne, naklejki szare/srebrne i białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 8 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Zapomniałem napisać, że koła mają obie piasty w standardzie Boost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Regulamin wymaga zamieszczenia zdjęć - inaczej temat leci w kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Lepiej powiedz coś od siebie o obręczach/kołach Kiedyś myślałem, że obręcze mają 27 mm wewnętrznie, ale rzeczywiście jest 26, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Ode mnie mogę powiedzieć, że koła na mnie zrobiły niesamowicie pozytywne wrażenie. Nie są najlżejsze, ale wytrzymałe, nie centrują się. Opona świetnie się na nich układa, dostępność bębenków jest nienajgorsza, można mieć klasyczny, XD lub Microspline. Używane zarówno z dętka jak i tubeless i wszystko gra 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 A tego niskiego profilu się nie bałeś pod kątem wytrzymałości (choć to raczej standard w alu obręczach) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Szczerze mówiąc to nie zwróciłem na to uwagi, bo były razem z XC500, więc wyboru i tak nie było 😀 Nie wiem czy w jakiś sposób odbiegają od norm swoim profilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Dodaję zdjęcia. Sprzedaję same koła, bez opon, które są założone, wentyli, tarcz hamulcowych. Mogę dołożyć kasetę, która jest na zdjęciu, a za dodatkowe 140 zł opony Hutchinson Kraken 29x2,3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Bębenek to raczej nie Sram XD co sugeruje pierwszy post a raczej klasyczny HG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi