Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam koła Sun Ringle Duroc 30 SRC. Koła mają przejechane około 2500 km. Proste, kręcą się idealnie. Na obręczach taśma pod tubless. Bębenek 12 sp SRAM. Cena 600 zł + wysyłka. 

• Mod Team
Napisano

Ode mnie mogę powiedzieć, że koła na mnie zrobiły niesamowicie pozytywne wrażenie. Nie są najlżejsze, ale wytrzymałe, nie centrują się. Opona świetnie się na nich układa, dostępność bębenków jest nienajgorsza, można mieć klasyczny, XD lub Microspline. Używane zarówno z dętka jak i tubeless i wszystko gra 💪

• Mod Team
Napisano

Szczerze mówiąc to nie zwróciłem na to uwagi, bo były razem z XC500, więc wyboru i tak nie było 😀

Nie wiem czy w jakiś sposób odbiegają od norm swoim profilem.

Napisano

Dodaję zdjęcia. Sprzedaję same koła, bez opon, które są założone, wentyli, tarcz hamulcowych. Mogę dołożyć kasetę, która jest na zdjęciu, a za dodatkowe 140 zł opony Hutchinson Kraken 29x2,3.

K1.jpg

K2.jpg

K3.jpg

• 2 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...