Jarek882 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Witam, Uszkodziła mi się lekko osłonka plastikowa za którą są kulki. Czy można ją gdzieś kupić? Szukałem na znanym portalu aukcyjnym ale bezskutecznie, może tutaj ktoś będzie wiedział gdzie takie coś dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Zdjęcie + model piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek882 Napisano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Niestety nie wiem jaki to model. https://www.decathlon.pl/p/rower-gravel-triban-gravel-120/_/R-p-312397 to jest ten rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Jak mi kiedyś osłona taka się zgubiła, to dorobiłem sobie nową. Z nakrętki od butelki. Nożykiem do tapet. W kwadrans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek882 Napisano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 I jak Ci się to spisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Spisywało się, nie mam tego roweru od kilku lat, ale bez zastrzeżeń. Po wsunięciu na konus siedziało sztywno jak oryginał. Kwestia precyzyjnego wycięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.