piotrek198321 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Witam Wszystkich serdecznie, w związku z faktem, iż mój rower, dzisiejszej nocy, zmienił właściciela, co odbyło się bez mojej wiedzy i tym bardziej zgody (Kross Level A4 z wybornego rocznika 2007 - tydzień wcześniej wymieniłem opony i klocki), poszukuję godnego zastępcy. Generalnie, jestem osobą, która dziennie pokonuje ok. 30 km rowerem do pracy, sporadycznie jeżdżę po lasach lub innych wertepach. W oko wpadły mi 2 modele: Rower MTB ORBEA Onna 29 50 - CentrumRowerowe.pl Rower MTB KROSS Hexagon 6.0 29" - CentrumRowerowe.pl Proszę o opinię w tym zakresie lub Wasze propozycje niekoniecznie z tych modeli. P.S. Poza zgłoszeniem, wyżej opisanego zdarzenia na Policji, w jaki jeszcze inny sposób mogę podziałać by ewentualnie moją własność odzyskać ? Macie jakieś doświadczenia (choć mam nadzieję, że nie) ? Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Cytat Poza zgłoszeniem, wyżej opisanego zdarzenia na Policji, w jaki jeszcze inny sposób mogę podziałać by ewentualnie moją własność odzyskać ? Pojeździć po okolicznych lombardach, rozglądać się na to kto czym jeździ jak cię mija i systematycznie przeglądać OLX w poszukiwaniu znajomych części. O więcej trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.