Skocz do zawartości

[rower do 3.000,00 zł] jaki wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich serdecznie,

w związku z faktem, iż mój rower, dzisiejszej nocy, zmienił właściciela, co odbyło się bez mojej wiedzy i tym bardziej zgody (Kross Level A4 z wybornego rocznika 2007 - tydzień wcześniej wymieniłem opony i klocki), poszukuję godnego zastępcy.

Generalnie, jestem osobą, która dziennie pokonuje ok. 30 km rowerem do pracy, sporadycznie jeżdżę po lasach lub innych wertepach. 

W oko wpadły mi 2 modele: 

Rower MTB ORBEA Onna 29 50 - CentrumRowerowe.pl

Rower MTB KROSS Hexagon 6.0 29" - CentrumRowerowe.pl

Proszę o opinię w tym zakresie lub Wasze propozycje niekoniecznie z tych modeli.

P.S.

Poza zgłoszeniem, wyżej opisanego zdarzenia na Policji, w jaki jeszcze inny sposób mogę podziałać by ewentualnie moją własność odzyskać ? Macie jakieś doświadczenia (choć mam nadzieję, że nie) ?

Dziękuję i pozdrawiam

Cytat

Poza zgłoszeniem, wyżej opisanego zdarzenia na Policji, w jaki jeszcze inny sposób mogę podziałać by ewentualnie moją własność odzyskać ?

Pojeździć po okolicznych lombardach, rozglądać się na to kto czym jeździ jak cię mija i systematycznie przeglądać OLX w poszukiwaniu znajomych części.

O więcej trudno. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...