RowerowyMaciej Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Hej, taka nowość: https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/nowosci_sprzetowe/19176/rowery_oxfeld_nowa_polska_marka_na_rynku Co sądzicie? pozdrower Cytuj
kipcior Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 A co tu sądzić? Tania kupa na kiju, jakich pełno. I jakich się najwięcej sprzedaje. Tylko będzie tańsze niż takie samo badziewie z napisem np. Trek. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Cytat Obecnie rynek rowerowy jest trapiony przez wydłużające się (i niepewne) terminy dostaw, więc posiadanie własnej marki pozwala się w dużej mierze od tej niepewności uwolnić. No ciekaw jestem jak uwolnią się od oczekiwania na komponenty Shimano I jak wyżej - kolejna tania marka, która niczym nie powala. Jakoś ciężko mi uwierzyć że ramy czy koła produkują w Polsce, bo ceny mają mówiąc delikatnie mocno atrakcyjne - a wtedy każda złotówka przycięta na komponentach z Chin się liczy. Cytuj
modrzew Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Oferta dla przeciętnego Kowalskiego. Jest wszystko czym jest typowo zainteresowany, jest atrakcyjna cena i tyle. Czy to zażre to inna sprawa. Rowerowy entuzjasta nie ma tu czego szukać, ale też nie sensu żeby to komentować i rozbierać na czynniki pierwsze. Cytuj
Sobek82 Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Trekking na v brejkach 3x8 Górskie na Mt 200 i też trójblacie Ramy pewnie w hurcie kosztują 50 ojro, grupa 50 ojro i reszta kolejne 50, co daje 150 ojro za cały rower, zarobek jest godny pochwały. Materiał jest sponsorowany. Nic nie wnosi, tylko tyle że pojawiły się nowe kasztany. 2 1 Cytuj
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 No patrzcie, nowość a już można kupić taniej! https://www.centrumrowerowe.pl/rowery/.oxfeld/ Kto wierzy jeszcze w te wyprzedaże... Cytuj
kipcior Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Bo to jest taniej niż by było, gdybyśmy sprzedawali drożej. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Ktoś tu się chyba chce wybić na renomie jaką solidnymi rowerami wyrobił sobie Unibike Ale, jak koła są równie solidne, i na szprychach Sapima to nie mam nic przeciwko. Cytuj
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Żeby się nie okazało, że to przemalowany Unibike. Byłaby to pewna korzyść dla obydwu stron, chociaż ma to także swoje wady. Cytuj
abdesign Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Ooo, ale o ile dobrze sprawdziłem (nie bardzo znam się na trekingach) to ta kopia unibajka jest jednak sporo tańsza... Cytuj
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2022 Napisano 5 Lipca 2022 Tańsza, pytanie tylko czy tak samo dobra, bo Unibike właśnie dlatego jest solidny że na jakimkolwiek elemencie nie oszczędzają - typu suport, szprychy czy dobry zaplot koła. Cytuj
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 https://wojkowice.naszemiasto.pl/ktory-rower-mtb-wybrac-sprawdz-propozycje-rowerow-gorskich-w-korzystnych-cenacg/ar/c14p1-19797571 Jest konkurencja Velotrade Hurtex, wspaniałe maszyny, opisy również https://www.ceneo.pl/129994658;5742-0v;basket.htm Cytuj
kipcior Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Śliczne to Velotrade. A co to jest ten ochraniacz uniwersalny? Opony: Ochraniacz uniwersalny Wanda 27,5X2.10 Cytuj
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Ochraniacz dętki, uniwersalny bo dobrze ochrania. No i Wy siedzicie na forum i komuś doradzacie? Amatorzy. Cytuj
RabbitHood Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Bardzo fajne te rowery. Takie jak pincet innych "marek" klepanych na tych samych chińskich podzespołach. Jeszcze gdyby chociaż jakieś fajne kolorki dali dla rozróżnienia... Cytuj
MikeSkywalker Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Zapytałem o szprychy w kołach. Dostałem odpowiedź że są aluminiowe. Także nie dość że tanio to jeszcze i lekko Cytuj
RabbitHood Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Panie to je amelynium, z tego się nie zaplata! Cytuj
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 6 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Zapytałem o szprychy w kołach. Dostałem odpowiedź że są aluminiowe. Także nie dość że tanio to jeszcze i lekko No i nie zardzewieją, tak jak to bywa ze stalą. Cytuj
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 17 kilo żywej wagi. No i ta przyczepność i precyzja. https://m.ceneo.pl/129506128?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting#cid=22716&crid=127488&pid=3796 Cytuj
spidelli Napisano 8 Lipca 2022 Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) Jak wynaleźć koło na nowo (byle 29"): Cytat Zalety kół 29cali, dlaczego ten rower jest właśnie dla Ciebie! Koła 29 cali mają szybsze przyspieszenie, są bardziej wydajne na dłuższych trasach. Dzięki większej powierzchni styku z nawierzchnią, posiadają większą przyczepność w jeździe pod górę Wydajniejsze w hamowaniu oraz pokonywaniu zakrętów. Producenci kół 29 cali zapewniają że będą one tak samo zwrotne i łatwe w manewrowaniu jak koła 27,5cali. Koła 29 cali to idealny wybór do pokonywania długich dystansów. Szybkie z góry, przyczepne pod górę. Chciałbym takie mieć a nie jakieś takie jak mam teraz 🤣 Nadają się tylko do stania 😂 Edytowane 8 Lipca 2022 przez spidelli Cytuj
mariusx Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 W dniu 5.07.2022 o 12:26, kipcior napisał: A co tu sądzić? Tania kupa na kiju, jakich pełno. I jakich się najwięcej sprzedaje. Tylko będzie tańsze niż takie samo badziewie z napisem np. Trek. Debilizm wypowiedzi masz po ojcu czy matce? Cytuj
skrzypi_mi_siodelko Napisano 17 Czerwca 2024 Napisano 17 Czerwca 2024 I jak tam? Miał ktoś okazję przez te dwa lata pokręcić się na Oxfeldzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi