RowerowyMaciej Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Hej, taka nowość: https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/nowosci_sprzetowe/19176/rowery_oxfeld_nowa_polska_marka_na_rynku Co sądzicie? pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 A co tu sądzić? Tania kupa na kiju, jakich pełno. I jakich się najwięcej sprzedaje. Tylko będzie tańsze niż takie samo badziewie z napisem np. Trek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Cytat Obecnie rynek rowerowy jest trapiony przez wydłużające się (i niepewne) terminy dostaw, więc posiadanie własnej marki pozwala się w dużej mierze od tej niepewności uwolnić. No ciekaw jestem jak uwolnią się od oczekiwania na komponenty Shimano I jak wyżej - kolejna tania marka, która niczym nie powala. Jakoś ciężko mi uwierzyć że ramy czy koła produkują w Polsce, bo ceny mają mówiąc delikatnie mocno atrakcyjne - a wtedy każda złotówka przycięta na komponentach z Chin się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Oferta dla przeciętnego Kowalskiego. Jest wszystko czym jest typowo zainteresowany, jest atrakcyjna cena i tyle. Czy to zażre to inna sprawa. Rowerowy entuzjasta nie ma tu czego szukać, ale też nie sensu żeby to komentować i rozbierać na czynniki pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Trekking na v brejkach 3x8 Górskie na Mt 200 i też trójblacie Ramy pewnie w hurcie kosztują 50 ojro, grupa 50 ojro i reszta kolejne 50, co daje 150 ojro za cały rower, zarobek jest godny pochwały. Materiał jest sponsorowany. Nic nie wnosi, tylko tyle że pojawiły się nowe kasztany. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 No patrzcie, nowość a już można kupić taniej! https://www.centrumrowerowe.pl/rowery/.oxfeld/ Kto wierzy jeszcze w te wyprzedaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Dobrze że nie z 3200 na 2100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Bo to jest taniej niż by było, gdybyśmy sprzedawali drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Ktoś tu się chyba chce wybić na renomie jaką solidnymi rowerami wyrobił sobie Unibike Ale, jak koła są równie solidne, i na szprychach Sapima to nie mam nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Żeby się nie okazało, że to przemalowany Unibike. Byłaby to pewna korzyść dla obydwu stron, chociaż ma to także swoje wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Ooo, ale o ile dobrze sprawdziłem (nie bardzo znam się na trekingach) to ta kopia unibajka jest jednak sporo tańsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Tańsza, pytanie tylko czy tak samo dobra, bo Unibike właśnie dlatego jest solidny że na jakimkolwiek elemencie nie oszczędzają - typu suport, szprychy czy dobry zaplot koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 https://wojkowice.naszemiasto.pl/ktory-rower-mtb-wybrac-sprawdz-propozycje-rowerow-gorskich-w-korzystnych-cenacg/ar/c14p1-19797571 Jest konkurencja Velotrade Hurtex, wspaniałe maszyny, opisy również https://www.ceneo.pl/129994658;5742-0v;basket.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Śliczne to Velotrade. A co to jest ten ochraniacz uniwersalny? Opony: Ochraniacz uniwersalny Wanda 27,5X2.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Ochraniacz dętki, uniwersalny bo dobrze ochrania. No i Wy siedzicie na forum i komuś doradzacie? Amatorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Bardzo fajne te rowery. Takie jak pincet innych "marek" klepanych na tych samych chińskich podzespołach. Jeszcze gdyby chociaż jakieś fajne kolorki dali dla rozróżnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Zapytałem o szprychy w kołach. Dostałem odpowiedź że są aluminiowe. Także nie dość że tanio to jeszcze i lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Panie to je amelynium, z tego się nie zaplata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 6 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Zapytałem o szprychy w kołach. Dostałem odpowiedź że są aluminiowe. Także nie dość że tanio to jeszcze i lekko No i nie zardzewieją, tak jak to bywa ze stalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 17 kilo żywej wagi. No i ta przyczepność i precyzja. https://m.ceneo.pl/129506128?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting#cid=22716&crid=127488&pid=3796 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) Jak wynaleźć koło na nowo (byle 29"): Cytat Zalety kół 29cali, dlaczego ten rower jest właśnie dla Ciebie! Koła 29 cali mają szybsze przyspieszenie, są bardziej wydajne na dłuższych trasach. Dzięki większej powierzchni styku z nawierzchnią, posiadają większą przyczepność w jeździe pod górę Wydajniejsze w hamowaniu oraz pokonywaniu zakrętów. Producenci kół 29 cali zapewniają że będą one tak samo zwrotne i łatwe w manewrowaniu jak koła 27,5cali. Koła 29 cali to idealny wybór do pokonywania długich dystansów. Szybkie z góry, przyczepne pod górę. Chciałbym takie mieć a nie jakieś takie jak mam teraz 🤣 Nadają się tylko do stania 😂 Edytowane 8 Lipca 2022 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusx Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia W dniu 5.07.2022 o 12:26, kipcior napisał: A co tu sądzić? Tania kupa na kiju, jakich pełno. I jakich się najwięcej sprzedaje. Tylko będzie tańsze niż takie samo badziewie z napisem np. Trek. Debilizm wypowiedzi masz po ojcu czy matce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca I jak tam? Miał ktoś okazję przez te dwa lata pokręcić się na Oxfeldzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi