geforc Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Witam, wiem że 400zł to raczej najniższa półka jeśli chodzi o Full Face, no ale lepiej taki kask niż żaden przy uderzeniu w coś. Używanego nie chcę, tylko nowe. Jedyne wymagania jakie mam to zamykanie na klamrę (a nie takie jak w MET PARACHUTE) i w miarę przewiewny... Polecicie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 nikt nie ma propozycji? czyli lepiej jeździć bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Ja mam Uvex Quattro, wygodny i w miarę przewiewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Sam dorobiłeś ochronę na szczękę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Nie doczytałem że ma być full. W tej cenie to raczej nic godnego nie znajdziesz. Albo bezpieczeństwo albo kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Czyli 2000zł trzeba dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Ja tam w ciągu 10 sekund znalazłem np. Bell 3R Mips za 1000-1200 zł. Więc za 2000 zł możesz sobie kupić dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 A tak z ciekawości to gdzie chcesz jeździć w tym fulfejsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 8 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Teraz tyle dzikusów ze wschodu, jeżdżą bez prawa jazdy i bez głowy więc nawet na chodniku trzeba się zabezpieczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.