WRU89 Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Witam, kupilem nawigację mio 215 zestaw bez czujników, bo pas mi niepotrzebny a stwierdziłem ze kupię sobie lepszy czujnik kadencji. wczesniej miałem sigma ale mnie wkurzał bo się ciagle przesuwał o tracił łączność. Mio ma dwa rodzaje czujników. Zwykły , gdzie obawiam ze ze montaż z lwy będzie zostawiał wiele do życzenia (poza tym nie można go nigdzie kupić ) drugi, droższy - geomagnetyczny. z nim jest problem taki ze nie jest dedykowany do 215 i to samo mi powiedzieli jak dzwoniłem na dział techniczny. Ale podobno wyszla jalas aktualizacja która pozwala im się łączyć, znalazłem nawet coś takiego : https://service.mio.com/M0100/DownLoad_Faq_13163302_Poland_Polish.html ale nie wiem czy to na pewno chodzi o ten czujnik geomagnetyczny. moze miał ktos z tym odczynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.