froxyy Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Cześć, myślę nad kupnem roweru mtb/cross, ale niestety nie znam się na rowerach i prosiłbym o pomoc w podsunięciu jakiegoś fajnego roweru do 3500zł. Miałem na oku rockrider 540 explore, ale niestety na razie jest niedostępny na decathlonie, a dostawa będzie dopiero 23 lipca. Chciałbym kupić trochę szybciej jakiś dobry rower. Jesteście mi w stanie polecić jakieś alternatywy? Pozdrawiam Rower górski MTB Rockrider Explore 540 29" ROCKRIDER | Decathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Co to znaczy "na codzień"? Jeśli codziennie jeździsz w terenie to bierz mtb, jeśli nie to po co Ci rower formalnie w teren? A jeśli taki typ się po prostu podoba i koniec, innego nie chcesz, to kup po prostu który ładniejszy. A jeśli nie znasz innych typów rowerów (często bywa), to napisz jak i gdzie ta codzienna jazda ma się odbywać i dostaniesz sugestie co ewentualnie wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
froxyy Napisano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Faktycznie może źle to napisałem. Jeździć będę pewnie 2-3 razy w tygodniu jak czas pozwoli, trochę po mieście, trochę poza. Zazwyczaj robię około 20-40km. Szczerze to na początku po prostu chciałem rower typu cross (bo chyba taki jest?), ale ktoś mi polecił właśnie zamiast modelu Romet Mustang m2 ten, o którym wyżej pisałem i mówił, że będzie lepszy jak za taką samą cenę w zasadzie. Nie wiem czy to kwestia przerzutek czy czego, ale tak napisał, że ten się dużo bardziej opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.