Galek96 Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Cześć poszukuje roweru do 2200 (celuje w 2K ale no te dwie stówki się jeszcze znajdą) który pomoże mi schudnąć. Mam 169cm wzrostu i 100kg wagi. Chciałbym żeby rower możliwie lekko chodził. Rower raczej uniwersalny, mieszkam na płaskim terenie i preferuje szosy, ale pewnie i po leśnych ścieżkach będę jeździł. Aktualnie nie jeżdżę daleko jednorazowo to tak max 20km ale chciałbym z czasem to rozwijać. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Ktoś tutaj niedawno wrzucał https://sklep.rowery.pl/rower-kands-speedfight-claris-2021 , ciekawa alternatywa dla Lazaro Aero za sprawą hydraulicznych hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galek96 Napisano 3 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 No właśnie czytałem trochę o tym Lazaro Aero i też wydawał się fajny. O tym Kands poczytam A co sądzicie o popularnych: Romet Orkan 3M Kross Evado 3.0 Mają jakieś amortyzatory ale może też są warte swojej ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Szukaj czegoś z min: kasetą zamiast wolnobiegu i hydraulicznymi heblami. Z uginaczem może coś w rodzaju Rockridera Expl 500, widzę że w paru sklepach jeszcze mają dostępną L'kę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.