marbak Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 Witam wszystkich prosze o porade.. zaliczylem wywrotke na rowerze [giant tcx slr] i uszkodzilem mocowanie w ramie prowadnicy łańcucha ,nie bardzo wiem co z tym teraz zrobic moze ktos cos pomoże.. Cytuj
Gość Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Mocowanie? Ty rozerwałeś ramę, która zaraz zacznie pękać i pójdzie na śmietnik. Ja bym na tym nie jeździł. Cytuj
KSikorski Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 To jest raczej mocowanie haka przedniej przerzutki... Naprawić się to da, ale naprawa będzie polegała na wymianie całego fragmentu rury. Takie rzeczy robi SFR bikes https://www.facebook.com/Selfmadefreeride/ Cytuj
marbak Napisano 4 Lipca 2022 Autor Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) mocowanie?#u mnie w zasadzie prowadnicy łańcucha (ale tez moze byc haka)bo ja jezdzilem na jednym blacie z przodu i bylo to w oryginale zamontowane chociaz moglem od razu to chyba ściągnąć -ale do sedna) dziękuję za podpowiedz bede próbował u nich w ostatecznosci kosz tak jak podpowiedzial skom25 chociaz bym nie chcial bo calkiem nowy rower Edytowane 4 Lipca 2022 przez marbak brak załącznika Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi