nikbar1 Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Moja żona ma problem, nie z cierpnącymi dłońmi, tylko swędzeniem od wstrząsów przedramion, w zimie tego nie ma, (grube rękawice), tylko w lecie (bez rękawiczek), czyli takie z wkładkami żelowymi dadzą radę, coś polecicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Nie sądzę żeby na takie przypadłości pomogły rękawiczki. Ich rolą jest raczej ochrona dłoni. Może te z wkładkami żelowymi mają jakiś minimalny wpływ. Zerknij na Chiba Gel Premium. Ewentualnie coś z tańszych - Ziener Crizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 No to dlaczego to dzieje się tylko w lecie, bez rękawiczek, temp. ma znaczenie czy co ? Właśnie nad tym modemem się zastanawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Wiele elementów na to wpływa. Rękawiczki pewnie coś tam dają ale niewiele. Ich rolą jest raczej chronić dłonie i poprawiać pewność chwytu. Latem jazdy są dłuższe i być może np dopiero po 2 godzinach jazdy zaczyna występować problem. Tak czy tak, dobrę rękawiczki warto mieć, natomiast trzeba diagnozować problem dalej. Może chwyty, ,może siodełko źle ustawione, może sylwetka nie ta. Trzeba eksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Dystanse te same, czasy też, jak nie rękawiczki to widocznie temp. ma wpływ (bo tylko to się różni ,no i brak rękawiczek), krążenie, czy coś w ten deseń. Kupimy te i się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Witam chyba to odpowiedni temat, kupiłem rekawiczki shimano dokładnie te: Czy ktos takowe posiada, mierzyłem w sklepie wygladaja na fajne a jak z trwałoscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 No jak już kupiłeś to chyba odrobinę za późno na pytania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Zawsze można zwrócić kupione przez allegro, posiadam smarta 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Zwrócić można ale wygląda na to, że Ty z tych klientów co to pierwej kupują, a potem myślą co kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Tak serio to ja je kiedyś mierzyłem dokładnie ten rozmiar tylko kasy wtedy nie miałem. A tak to bardzo mi się zawsze podobały. Do szosy będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 No dobra, w końcu czas kupić Na celowniku te; czym się różnią CHIBA BIOEXCELL AIR od Chiba Gel Premium, a właściwie co lepiej kupić ? ceny bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Jeszcze weź pod uwagę Chiba SuperFly też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 To bardziej do trekingu i długich wycieczek SuperFly piszą ,że kolarskie. Czyli co z tych dwóch kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Ty musisz zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Jestem po całym tamtym sezonie używania rękawiczek Shimano i jestem zadowolony. Posiadałem rogelli kupione za ok 60 zł i to akurat zakup najmniej udany. Rękawiczki góra 3 miesiące i się rozpadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 ZIENER też są bardzo w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Padło na CHIBA BIOEXCELL AIR, po teście, wertepy, las, 7 godzin na rowerze jest ok, zero swędzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi