hom3r Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Witam zastanawiam się nad zakupem roweru elektrycznego, możecie mi pomóc który wybrać, na co zwracać uwagę przy wyborze ? Giant Trance XE1 2022 Specialized Turbo Levo Alloy 2022 Trek Powerfly FS 7 2022 NS Bikes E-Fine 2 2022 Mój wzrost 180cm waga 80kg, rowerem zamierzam jeździć głównie po szlakach górskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Chyba najlepiej z przedstawionych przez Ciebie rowerów, prezentuje się oferta firmy Giant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hom3r Napisano 3 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Dziękuje za odpowiedź, też się nad tym rowerem zastanawiałem, obawiam się tylko o ten silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Podobno poprawiony ..poszukaj info na anglo języcznych stronach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thetere Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 masz jeszcze: CUBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Silnik nowej generacji, jeździłem na takim ..elastyczny i jak dla mnie aż za dobry Świetne hamulce ,b dobre koła Newmen, dobra amortyzacja, wystarczy na wycieczki po szlakach.. Warto sprawdzić warunki serwisu, szczególnie silnik. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.