Skocz do zawartości

[do 1500/2000zł] ścieżki rowerowe i drogi szutrowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kilka miesięcy temu z waszą pomoca kupiłem Treka Dual Sporta 2 co było dobrym wyborem. Dziś przychodzę z kolejną potrzebą do was otóż potrzebny jest rower dla kobiety.
Rower będzie używany w podobny sposób co mój trek lecz odchodzą dojazdy do pracy więc będzie używany do jazdy po ścieżkach rowerowych, drogach szutrowych i oczywiście na weekendowe wypady za miasto.
Skłaniałbym się tutaj na coś w stylu cross/trekkingowy. Cena fajnie jakby zamkneła się w 1500zł ale myślę, że 500zł do ceny 2000zł da radę się wyskrobać.
Jedną z najważniejszych rzeczy będzie oczywiście widelec z amortyzatorem z przodu, żeby wyeliminować drgania podczas jazdy po nierównościach. Oczywiście bagażnik i inne duperele nie muszą wchodzić w cenę być może uda się przenieść ze starego.
Także proszę o podsyłanie rowerków godnych uwagi i z góry dziękuję już za pomoc :)

@Edit
Oczywiście nie napisałem najważniejszego wzrost kobiety ~170cm, waga 72kg i koła 28/29cale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...