Kolbi1998 Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Witam czy w wahoo bolt v2 jest taka możliwość wgrania śladu do mapy bez konieczności używania nawigacji ? wiem że edge 530 posiada tą funkcje ale jak z wahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 W Garminie i Lezyne robi się to tak, że na etapie tworzenia trasy chociażby w Ride with GPS, po prostu wyłącza się wszystkie wskazówki. Potem zostaje czysty ślad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolbi1998 Napisano 1 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 A w wahoo orientuje się ktoś? mam dylemat czy bolt czy edge 530 😕 @skom25 jeżeli mam zapisaną jakąś trasę na strawie mogę ją nanieść na mapę edge 530 czy musze planować nową trasę bez wskazówek tak jak napisałeś powyżej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.