czarnyblack Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Czesc, Zakupilem lampke na rower Sofirn SC31 pro i szczerze nie ma jakiegos oszalamiajacego strumienia swiatla. Lampka potrzebna mi tylko do lasu. Takze nie musi miec odciecia. Szukalem czegos do 200zl i kupilem Sofirna. Czy mozecie polecic cos innego? Myslalem o Convoyu, ale Sofirn byl o tyle wygodniejszy, ze ma zlacze ladowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Jakiego strumienia światła oczekujesz? SC31 Pro jest na Andurilu, czy oby na pewnie dobrze się z instrukcją zapoznałeś. Ta latarka na serio ma moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnyblack Napisano 1 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Szczerze to chcialbym, zeby swiecila szerzej. Na opcji turbo jasnosc moze i jest ok, ale brakuje mi szerszego kata. Nie znalazlem nigdzie informacji czy da sie zamontowac kolimator. Moze taki mod cos by pomogl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Kolimator daje szerokość świecenie, ale kosztem zasięgu. Nie słyszałem o dedykowanym kolimatorze. Możesz zobaczyć kolimator do SP40: Wracając do innej propozycji, to albo masz szeroko albo daleko. Ciężko znaleźć coś co świeci szerzej niż sp30 pro i tak samo daleko. Możesz pomyśleć o dwóch latarkach. Jedna szeroko świecącą i sofirm dający zasięg / jakiś thrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.