Chopakzmazur Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Witam poszukuje roweru dla siebie. Mam 188cm wzrostu oraz 98kg. Obecnie jeżdżę rowerem (https://m.ceneo.pl/24728841)który mam już dłuższy czas i chciałbym się przesiąść na coś innego.Rower służy mi do dojeżdżania do pracy (głównie asfalt)lecz w wolnym czasie lubię przejechać się po lesie.Szczerze nie znam się na rowerach lecz chciałbym się doradzić czy coś znajdę w tym budżecie wartego uwagi czy lepiej dołożyć. Za każdą pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan1 Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Czyli dla Ciebie najlepszy będzie rower crossowy, ewentualnie fitness. Czyli generalnie klasyki: Giant Roam 2, Trek Dual Sport 2, Marin Muirwoods, Cube SL Road. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 2 godziny temu, Chopakzmazur napisał: czy lepiej dołożyć. Tak, lepiej dołożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charlie1986 Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 unibike viper gts 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.