kostryn Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Witam posiadam kross hexagon 2.0 mam go tydzień i jest taki problem ponieważ bieg 6 wchodzi z opóźnieniem mam na myśli z PIĄTKI NA szostke co mam z tym zrobić przegląd przegląd dopiero za 30dni w serwisie jeździć 30dni tak jak jest nic się nie zużyje czy ingerować w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Zajrzyj do szajbajka na YT o regulacji tylnej przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burchlak Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Wolnobiegi i tanie przerzutki nie maja precyzji. Mozesz poluzowac linke tylnej przerzutki za pomoca barylki przy manetce o jeden obrot w prawo lub o dwa w trakcie jazdy. (Uprzednio poluzuj nakretke kontrujaca). Taki skrocik wzgledem rozpaslego filmu o regulacji. Jak biegi nie beda chcialy wskakiwac w gore, musisz wykrecic barylke. Jezeli nie znajdziesz kompromisu to patrz punkt "wolnobiegi i tanie przerzutkinie nie maja precyzji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostryn Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 8 godzin temu, Sobek82 napisał: Zajrzyj do szajbajka na YT o regulacji tylnej przerzutki. Który to filmik bo jest ich kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 @kostryn masz ci los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.