Pawel663 Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Witam posiadam rower giant Twist z sterownikiem ride control i może ktoś pomoże, przypadkowo z tego co udało mi się ustalić zmieniłem rozmiar koła w sterowniku i teraz rower oszukuje z prędkością, jaka jest kombinacja klawiszy żeby ponownie ją zmienić? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 30 sekund szukania https://www.easypaste.org/file/MhqUWRNI/Giant.Service.Manual.2014.pdf?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel663 Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Dzięki ale coś nie da się tego pobrać, SMS nie można wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Kliknij wolne pobieranie, nie trzeba smsa wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel663 Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Okej, nie wiedziałem że tak się da dzięki 😁, ale niestety w tej serwisówce nie ma nic o zmianie średnicy koła w sterowniku wiem tyle że trzeba przytrzymać włączenie i Mode wtedy wchodzi w jakiś tryb serwisowy i tam potem jakąś kombinacje klawiszy trzeba wcisnąc żeby wejść w ustawienia ale nigdzie znaleźć nie można które to klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi