ARIZONA Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Cześć wszystkim, Poszukuję roweru crossowego w podanym w temacie budżecie. Rower ma mi służyć do jazdy po ścieżkach rowerowych, lasami, ścieżkami, czasami jakieś nieco bardziej wymagające trasy. Jednak myślę, że około 65% jazdy będzie po twardej nawierzchni. Stąd wybór na rower crossowy. Chciałbym kupić coś co będzie miało już sensowny osprzęt, taki abym mógł go użytkować z pewnością że nic nagle nie padnie. Planuje nim też od czasu do czasu dojeżdżać do pracy - 22km w jedną stronę. Szukam rozmiaru M, 19', wzrost +/- 180cm i waga 79kg. Przejechałem się i oglądałem Northteca, dokładnie ten model: https://conceptbike.pl/index.php/produkt/caledon-db-dr-3/ Czy jest coś co można znaleźć z lepszym osprzętem w podanej cenie, nie wykluczam kupowania roweru używanego, tylko nie do końca wiem jakiego modelu dokładnie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Jeżeli chodzi o stosunek cena/osprzęt to bardzo dobra propozycja, no może za wyjątkiem tych hamulców. Co do używanych - szukaj na OLX/Allegro, oglądaj, kupuj... Alternatywą może być Riverside 920 z napędem 1x11 tylko nie wiadomo kiedy i czy będzie dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.