1nlk0s Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Witam, ogólnie mam problem w rowerze dirt. Dwa miesiące temu wymieniałem łańcuch na nowy, lecz po dwóch tygodniach łańcuch ten wisiał, a żadnych luzów w kole nie mam, lecz czasami tak powiedzmy raz na 100m coś strzela najprawdopodobniej w korbie i nie wiem co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Jak masz koło mocowane na haki to mogło być słabo dokręcone i się przesunąć, stąd luźny łańcuch. Strzelanie w okolicach korby to najprawdopodobniej będzie suport (do wymiany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nlk0s Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 a czy mógłbyś mi polecić jakiś suport? do Roweru MTB Dirt Mafiabikes BlackJack D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nlk0s Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 a z tylu nie mam kola mocowanego na haki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 A to ciekawe, że nie masz, widocznie twój rower jest niezwykły Haki ramy Suport dobiera się do korby. W instrukcji producenta (korby) znajdziesz parametry jakie powinien mieć. A jak nie znajdziesz to musisz sobie zmierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Godzinę temu, 1nlk0s napisał: z tylu nie mam kola mocowanego na haki Jak nie jak tak?Haki poziome, uściślając: Suport taki: https://rowerowy.com/sklep/czesci/wklady-suporty/suport-bmx/prod/euro-mid-intro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nlk0s Napisano 26 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 niestety ale problem powrócił ze strzelaniem a nawet teraz częściej strzela chyba ze moja waga (75kg) tez dala swoje 5 groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.