jelen Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Siema. Mam ulepa 26' na Garrym Fisherze Kaitai(prezent od Rikiera (użytkownik formu - legenda) w bodaj 2005 roku) i nadal śmiga! Jest złożony z części od xc/dh/street. Np. Mostek to krótki bezwniosowy 45mm ns-bikes. do tego kierownica dh 700 mm. Wydaje mi się, że jak wysunę/podniosę kokpit, to kąty sprawią, że będzie troche łatwiej jeździć. I teraz co wybrać, niebardzo chcę kupować nic z regulowanym kątem. Może jakiś zwykły mostek 6 stopni 100/110mm wystarczy? Ktoś borykał się z podobnym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Kup sobie regulowany a jak dojdziesz do optymalnych ustawień to wymień na standardowy o takich parametrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Upewnię się - siodełko wypoziomowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.