Gorax Napisano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Co sądzicie o tych gripach Santa Cruz? Lepiej kupić coś innego czy te do MTB? https://piwnicarowerowa.pl/santa-cruz-gripy-scb-palmdale-look-on-black,3,34084,33912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Za te pieniądze jest 5-6 chińczyków, z których każdy wytrzymuje u mnie ok. 2500 km. Jak już ładować okolice tej kwoty to moim zdaniem ESI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorax Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Ja polecam Ergony z droższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Polecam BBB Python BHG-95, fajne bo cienkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2022 Głos za ESI - do 100 zł bezkonkurencyjne (według mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2022 Nie mam jakiegoś dużego rozeznania ale Esi są naprawdę ok. Lekkie, komfortowe i można dobrać srednice. Miałem wątpliwości co do ich wytrzymałości ale po prawie 2 latach dalej dają radę wiec jest ok. Raz wbila mi się w nie gałąź. Kropelka dała radę i śladu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2022 A u mnie ESI się niespecjalnie sprawdziły. Są wygodne, ale pruły się po jednym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Jeśli gumowe, to dla mnie tylko Race Face Half Nelson. Jeśli piankowe, to tylko ESI. Chińczyki miewałem i trafiałem na gripy, które nie miały żadnego gripa. Jakieś rockbrosy czy inne badziewia się ślizgały jak szalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Esi fajne ale drą się strasznie, obcierki o drzewa, gleby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.