Skocz do zawartości

[Kask] Wkładki

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Szukam uniwersalnych wkładek do kasku. Coś lepszego niż dwa kawałki szmaty sklejone ze sobą, tak jak to było w GIRO. W kasku MET miałem wygodne, widzę że są nawet dostępne, ale nie jest to kształt który będzie pasował do mojego kasku.

Ktoś wymieniał i poleca któreś konkretnie? Na Allegro jest tego masa, ale mam wrażenie że to strasznie badziewie.

Jeżeli chodzi o cenę, to trzymajmy się ziemi. To tylko wkładki.

A jest coś takiego, jak uniwersalne wkładki do kasku? Wszystkie kaski, które miałem do tej pory, miały inaczej umieszczone i zamocowane wkładki i nie było opcji dopasowania czegoś od innego kasku. Chyba, że mówisz o tych "wycinankach", które pokazuje Google po wklepaniu hasła. Ciekawe, czy to zdaje egzamin... 🤔

Zamówiłem tydzień temu te: https://shopee.pl/Uniwersalne-podkładki-piankowe-do-kasku-Zestaw-wymienny-z-gąbki-do-kasku-D-New-Arrival--i.536928826.17546329886

Jak poczekasz to zrobię real foto i napiszę coś o nich.

Patrzyłem na Allegro, ale te co kupiłem za 6 zł coś koło 20 kosztowały.

Pewnie wyłożył bym więcej, ale po 3 latach i jakiś 300 godzinach w kasku oryginalne w Uvexie rozpadają się w mak, więc nie ma sensu płacić kilkadziesiąt złotych moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...