RowerowyMaciej Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Decathlon oferuje: https://www.decathlon.pl/p/napoj-izotoniczny-w-proszku-iso-o-neutralnym-smaku-650-g/_/R-p-304230?mc=8518584&utm_campaign=productpage&utm_medium=share&utm_source=mobileapp Może przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jartan Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Litorsal ktoś rozpuszcza? 2 tabletki na litr wody? W bidonie po wyjezdzie mam zawsze wode miodek cytrynke i sól no ale po 50 kilometrach sie kończy i szukam jakiejs alternatywy dla samej wody, a ten litorsal mam za darmo bo w pracy dają Edytowane 17 Sierpnia przez jartan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Kiedyś z ciekawości ten Litorsal rozbełtałem. Po zamoczeniu dziubka wylałem do kibla. Zwykła słona , mdła woda. Jak ktoś ma srakę i się odwadnia to takie coś może walnąć. Edytowane 18 Sierpnia przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Mimo, że mam jakieś "gotowe" izotoniki i elektrolity do rozpuszczania w wodzie to i tak przeważnie przygotowuję sobie sam izotonik z wody, miodu, soli i soku z cytryny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Ile gram tej soli na litr ew. pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 0,9 grama na litr H2O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Woda kokosowa to najlepszy izotonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi