Oliwe Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Witam, w swoim rowerze (dartmoor Hornet 2016) chciałbym wymienić przednia tarcze ze 180 na 203 (mm) i chciałem się spytać czy taki adapter by do mnie wszedł, dziękuje (ps lepszego zdjęcia nie mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Bez problemu go zamontujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Veto:) Jeśli dobrze widzę na zdjęciu jest tarcza 180mm, zacisk już na adapterze, czyli widelec z mocowaniem PM 160. Zatem, żeby założyć tarczę 203mm potrzebujesz czegoś takiego: https://rowerowy.com/sklep/czesci/adaptery/post-mount-post-mount/prod/shimano-203ppa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Co to za różnica który kupi? Przecież jeden i drugi oddała zacisk o 4 cm a przynajmniej tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Kolejne veto:) Ten adapter z pierwszego linku obsłuży tarczę 203mm na widelcu z PM 180. Autor ma widelec z PM 160, więc jak sobie to założy to co się stanie? Do przejścia z PM 160 na 203mm potrzebuje takiego adaptera jak wkleiłem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwe Napisano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Zamówiłem ten co podałem wcześniej ale jak coś to mam drugi adapter wiec napisze ktory pasował i zwrócę ten nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi