Tyfon79 Napisano 21 Czerwca 2022 Napisano 21 Czerwca 2022 Z racji uczestnictwa czołowego naszego zawodnika wszystko na temat Sławka Łukasika i jego startów; Prezentacja maszyny; Oraz druga edycja z potwornie trudną trasą z finalnie 5-tym miejscem; 1 Cytuj
Maciorra Napisano 27 Czerwca 2022 Napisano 27 Czerwca 2022 Po kolejnym weekendzie Łukasik nadal piąty. Ciśnie elegancko! Cytuj
Maciorra Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 W ostatni weekend w Whistler niestety trochę pechowo: https://www.pinkbike.com/photo/23125402/ Cytuj
Tyfon79 Napisano 17 Września 2022 Autor Napisano 17 Września 2022 Od kuchni jak trenuje Sławek. Kameralnie w Zawoi na traskach gdzie każdy może spróbować się w podobny sposób pobawić; Na koniec z naszego podwórka nowa traska w Szczyrku; Cytuj
Tyfon79 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Napisano 1 Listopada 2022 Dwie miejscówki z promocji Myślenice; oraz rejony Bielskie; Cytuj
Tyfon79 Napisano 28 Maja 2024 Autor Napisano 28 Maja 2024 Dwa wywiady i dość dużo informacji wszelakiej maści. Może komuś się przyda albo poszerzy horyzonty wiedzy; Cytuj
Rumcajs. Napisano 28 Maja 2024 Napisano 28 Maja 2024 Szkoda, że ten temat to taki monolog. Ale w sumie nic dziwnego, wiekszość użytkowników tutaj to raczej goście po 40stce. Ci którzy się interresują tematem mają inne miejsca do rozmów. Cytuj
KrzysiekCH Napisano 28 Maja 2024 Napisano 28 Maja 2024 Fajnie, ciekawie opowiada. Sam przymierzałem się kilka razy do Yeti, bo mi się te rowerki podobają ale jakoś zawsze fatalnie mi się na nich jeździło... ale ja tez nie jestem Łukasik... 🙂 Cytuj
Maciorra Napisano 7 Września 2024 Napisano 7 Września 2024 Temat sprzed dwóch lat, ale co tam: w tym roku Łukasik ostatecznie drugi w generalce. Na pierwszym miejscu teamowy kolega Richie Rude, więc w Yeti świętują:) 2 Cytuj
Tyfon79 Napisano 7 Września 2024 Autor Napisano 7 Września 2024 Nie ma znaczenia z przed ilu lat bo jest w celu informacji statystycznej, że ktoś taki w ogóle istnieje. Ta dyscyplina jest na samym dole rankingu jakiegokolwiek zainteresowania medialnego. Co do meritum to gigantyczny sukces Sławka i mam nadzieję, że kiedyś będzie pierwszy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi