Sajmon6619 Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 Cześć Co myślicie o takim rowerze ? : https://allegro.pl/oferta/gagala-29-carbon-shimano-slx-dt-swiss-1x12-17-11869411379 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 A co mamy myśleć? Poskładany z części, które sobie każdy może na aliexpress kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 "Uwaga! Rama ręcznie robiona." No ta, bo inne to maszyna skleja. Sztyca, mostek i kierownica pachną Aliexpress W życiu bym tego nie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 Po otrzymaniu roweru wystarczy zamontować przednie koło, skręcić kierownice na koniec zamontować pedała. W życiu nie montowałem pedała i wolałbym nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 I jest przegotowany tak serio, to w tej cenie na pewno znajdziesz coś uznanej marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 16 minut temu, marvelo napisał: Po otrzymaniu roweru wystarczy zamontować przednie koło, skręcić kierownice na koniec zamontować pedała. W życiu nie montowałem pedała i wolałbym nie. Pytanie gdzie trzeba go zamontować. Mam nadzieję, że nie w miejsce sztycy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 10 tys. zł. można wydac znacznie lepiej niż na rower firmy krzak z Allegro. https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-rockrider-xc-900-s-29-karbonowy/_/R-p-325040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 25 minut temu, raven82 napisał: tak serio, to w tej cenie na pewno znajdziesz coś uznanej marki O ile nie jest tym sprzedawcą z Alle, a to nie jest reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 Się przynajmniej dowie, co ludzie sądzą o jego tworze 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 To nie musi być zły rower ale w marketing trzeba umieć i zainwestować, patrzaj Rondo. Ich rowery też są za drogie tylko najpierw zadbali o rozpoznawalność marki. A tu mamy noname niewiadomego pochodzenia i po co to komu. Więcej sensu miałoby amelinium. Napis na ramie nie ma większego znaczenia tylko najpierw trzeba przekonać do tych paru literek potencjalnego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon6619 Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 NIE JESTEM sprzedawcą z Alle. Co za pomysł. Jest kilka rowerów wystawionych tej firmy, z niezłym osprzętem. W ogóle to robią hulajnogi (można znaleźć w sieci), więc nie taki krzak Zadałem tu pytanie, bo nie ma żadnych opinii o ich składkach i może ktoś miał styczność. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Cytat NIE JESTEM sprzedawcą z Alle. Co za pomysł Spokojnie, to był żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Pół żart, bo przypadków takiej krypto reklamy było sporo. Tak czy inaczej, opinie dostałeś. Nie warto. Swoją drogą, to co to za bzdety są w tej specyfikacji: - Shimano Deore SLX 7100 - Mostek karbonowy. Ciekawe z której strony... Specyfikacja wygląda jakby ktoś pisał ją na kolanie, na dodatek nie bardzo mając o tym pojęcie. Inna sprawa, że trzeba mieć naprawdę odwagę, żeby sprzedawać rower z tymi tandetnymi, Chińskimi rurkami i brać za to odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.