Skocz do zawartości

[Rower do 10 tyś] Gągała

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"Uwaga! Rama ręcznie robiona."

No ta, bo inne to maszyna skleja.

Sztyca, mostek i kierownica pachną Aliexpress 

W życiu bym tego nie kupił.

Napisano

Po otrzymaniu roweru wystarczy zamontować przednie koło, skręcić kierownice na koniec zamontować pedała.

W życiu nie montowałem pedała i wolałbym nie.

Napisano
16 minut temu, marvelo napisał:

Po otrzymaniu roweru wystarczy zamontować przednie koło, skręcić kierownice na koniec zamontować pedała.

W życiu nie montowałem pedała i wolałbym nie.

Pytanie gdzie trzeba go zamontować. Mam nadzieję, że nie w miejsce sztycy...

Napisano
25 minut temu, raven82 napisał:

tak serio, to w tej cenie na pewno znajdziesz coś uznanej marki

O ile nie jest tym sprzedawcą z Alle, a to nie jest reklama ;)

Napisano

Się przynajmniej dowie, co ludzie sądzą o jego tworze 😁

Napisano

To nie musi być zły rower ale w marketing trzeba umieć i zainwestować, patrzaj Rondo. Ich rowery też są za drogie tylko najpierw zadbali o rozpoznawalność marki. A tu mamy noname niewiadomego pochodzenia i po co to komu. Więcej sensu miałoby amelinium. Napis na ramie nie ma większego znaczenia tylko najpierw trzeba przekonać do tych paru literek potencjalnego klienta.

Napisano

NIE JESTEM sprzedawcą z Alle. Co za pomysł. Jest kilka rowerów wystawionych tej firmy, z niezłym osprzętem. W ogóle  to robią hulajnogi (można znaleźć w sieci), więc nie taki krzak  Zadałem tu pytanie, bo nie ma żadnych opinii o ich składkach i może ktoś miał styczność. Cześć.

Napisano

Pół żart, bo przypadków takiej krypto reklamy było sporo. Tak czy inaczej, opinie dostałeś. Nie warto.

Swoją drogą, to co to za bzdety są w tej specyfikacji:

- Shimano Deore SLX 7100

- Mostek karbonowy. Ciekawe z której strony...

Specyfikacja wygląda jakby ktoś pisał ją na kolanie, na dodatek nie bardzo mając o tym pojęcie.

Inna sprawa, że trzeba mieć naprawdę odwagę, żeby sprzedawać rower z tymi tandetnymi, Chińskimi rurkami i brać za to odpowiedzialność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...