bastard83 Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Teraz widzę, że w opisie jest łożysko maszynowe i ślizgowe. A mógłbym przysiąc że było napisane że są 3 łożyska maszynowe. Wg mnie platforma jest już jak dla mnie nieco za duża.Ta w Dartmoorach jest wystarczająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 10 Maja 2023 Udostępnij Napisano 10 Maja 2023 Ok, widzę że tylko MZYRH MZ926 mają same łożyska maszynowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 10 Maja 2023 Udostępnij Napisano 10 Maja 2023 W dniu 8.05.2023 o 19:41, bastard83 napisał: Teraz widzę, że w opisie jest łożysko maszynowe i ślizgowe. A mógłbym przysiąc że było napisane że są 3 łożyska maszynowe. Wg mnie platforma jest już jak dla mnie nieco za duża.Ta w Dartmoorach jest wystarczająca. Bo tak istotnie było. Mieli awanturę od kilku niezadowolonych klientów Na jakimś innym forum mi mignęło. 33 minuty temu, pierotez napisał: Ok, widzę że tylko MZYRH MZ926 mają same łożyska maszynowe. Ale również MZ-928 oraz aluminiowe MZ-327 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Ja się przeprosiłem z Dartmoorami Stream. Jednak ta platforma jest mniejsza, a mi bardziej odpowiada ten wymiar, a piny nie są tak agresywne. Poza tym Wheelupy mają już z luzy. Na dniach będę chciał przeserwisować Dartmoory, ale nie jest to łatwe. Ciężko je poprawnie skontrować bo nie ma tam ściętej ośki i podkładki. Czy wersja Pro jest łatwiejsza w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi