teotym Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Dzień dobry, pierwotnie 2 podkładki znajdowały się nad mostkiem. Aby podwyższyć kierownicę, umieściłem je pod mostkiem. Czy to, co zrobiłem, nie zaszkodzi rowerowi? Nie wiem, czy wzmiankowane podkładki są do tego przeznaczone. Zdjęcie w załączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Po to są. Dla estetyki możesz użyć okrągłych. Dobrze ustawiłeś stery? Bo jeżeli pytasz o coś takiego, to mam wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Co rozumiesz przez dobre ustawienie sterów? Po prostu najpierw wkręciłem śrubę z góry, a potem równomiernie dokręcałem 2 boczne. Kierownica i koło oczywiście w jednej osi. Luzów nie stwierdziłem. Na co jeszcze powinienem zwrócić uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Jeżeli tak zrobiłeś, to wszystko jest ok 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 A czemu nie tak? Na szybko zrobiłem, żeby pokazać o co chodzi (widać, że specjalizacja grafika komputerowa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Czemu? Po prostu o tym nie pomyślałem. Chciałem jak najmniej zmieniać, nie czuję się pewnie w tej dziedzinie 😉 Ale podpowiedź bardzo dobra i zaraz dokonam korekty, bo drażni mnie ten zadzior na wysokości miejsc wrażliwych - taka czyhająca groźba 😅 Już zrobione wg wskazówki Kolegi TheJW - teraz od razu lepiej i opór powietrza radykalnie zmniejszony 😁 Dziękuję za pomoc 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.