Skocz do zawartości

[Hamulce hydrauliczne] Sram level vs level TL

Daimos77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem!

Posiadam Hamulce Sram level i przedni hamulec jest dla mnie za słaby (waga 75kg, jazda raczej szybka i agresywna, zjazdy) wymieniłem w nim klocki z organicznych na półmetaliczne, jest lekka poprawa ale nadal nie jest to to czego bym oczekiwał. I teraz pytanie czy jest sens upgrade'ować na Sram level TL (żeby różnica była odczuwalna) czy iść w wyższe modele?

• Mod Team
Napisano

Zauważalnej różnicy nie zauważysz przy żadnym z Leveli, czy to wersja T czy Ultimate wszystkie działają podobnie i mają zbliżona siłę hamowania. Jeśli jeździsz agresywnie i chcesz hamulce Srama to kup któreś czterotłoczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.