Daimos77 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Czołem! Posiadam Hamulce Sram level i przedni hamulec jest dla mnie za słaby (waga 75kg, jazda raczej szybka i agresywna, zjazdy) wymieniłem w nim klocki z organicznych na półmetaliczne, jest lekka poprawa ale nadal nie jest to to czego bym oczekiwał. I teraz pytanie czy jest sens upgrade'ować na Sram level TL (żeby różnica była odczuwalna) czy iść w wyższe modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Zauważalnej różnicy nie zauważysz przy żadnym z Leveli, czy to wersja T czy Ultimate wszystkie działają podobnie i mają zbliżona siłę hamowania. Jeśli jeździsz agresywnie i chcesz hamulce Srama to kup któreś czterotłoczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graveloiksctrailowka Napisano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2022 Wymień tarcze na większą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.