Lukasz230799 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Witam, Z racji że jestem kompletnym laikiem w sprawie rowerów. Zwracam się z ogromną prośbą do was abyście pomogli mi wybrać dla mnie rower. Czytałem coś o tych rowerach i wydaję mi się że dobrym wyborem będzie crossowy. Gdyż trasy w których jeżdżę to 70% szosa, 30% leśne ścieżki. Mój wzrost to 179cm a waga to około 78kg. Nie wiem również na jaką kwotę się przygotować Wpisałem budżet od 1500-2500 chociaż mógłbym dopłacić troszeczkę ponad jeżeli to będzie warte. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 W 99% każda dołożona złotówka wpływa na lepszy rower/osprzęt/frajdę z jazdy. Niepotrzebne skreślić 😀. Określ budżet i czytaj forum, bo jest dużo tematów o crossach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.