Vadal Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Hej, posiadam rower https://goodsport.pl/rowery/turystyczne/crossowe/trek-dual-sport-2-2022/#/17-rozmiar_roweru-xl/106-kolor_roweru-mulsanne_blue Ktoś wie jaki jest model oryginalnych błotników? Jakie oświetlenie polecacie w budżecie do 200zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Nie ma czegoś takiego jak oryginalne błotniki, trzeba coś dopasować. Ode mnie głos na SKS, i zależnie od budżetu możesz coś dobrać. Oświetlenie: Mini Drive 400 XL/Cateye AMPP 400 + Sigma Curve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Mam deja vu. Odpowiadałem już na to pytanie... Albo Bontragery albo SKS - podałem konkretny model w tamtym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Autor widać nadal nie wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.