lesniczy Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Witam,poszukuję kąpana na wyjazd rowerowy , mam 54 lata ,będę jechał kogą wyprawową ,dzienny dystans 100-150km moze być wiecej ,noclegi,namiot ,camping,jak popadnie mieszkam w Sokołowie podlaskim i do brukseli pojadę autobusem ,potem amsterdam,hamburg,świnoujście,termin 15-31/07/22 zapraszam ew pytania 502 662 900 waldemar Szmurło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Co to "kąpan"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 2 minuty temu, sznib napisał: Co to "kąpan"? Towarzysz kąpieli. W takiej wyprawie trzeba czasem się umyć. Ja to rozumiem. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesniczy Napisano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 towarzysz podróży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Nie wiem dlaczego, ale przypomniała mi się Pani Beger, która przekręcała nazwisko mówiąc "Kofana Anana" - taki rym do "kąpana" Ustawa o wychowaniu w trzeźwości na to co prawda nie pozwala, ale Spoiler było takie piwo 🍺 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi