Skocz do zawartości

[2000] jaki rower trekingowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje roweru który będzie służył do jazdy do pracy ( kilka km w jedną stronę) + jakieś dłuższe 50-60 km wypady. W niedalekiej przyszłości również przewóz dziecka w foteliku. Myślę że najlepszą opcją dla mnie będzie treking. Chciałbym aby posłużył mi trochę. Mam 181 cm wzrostu, waga 100 kg. 

Ja sam sobie wytypowałem model Kross Trans 3.0. Jednak na forum znalazłem informację że z moją waga to ten typ jest średni. 

Co sądzicie o tym rowerze i czy w tym określonym budżecie znajdę coś sensownego? 

Cytat

Ja sam sobie wytypowałem model Kross Trans 3.0. Jednak na forum znalazłem informację że z moją waga to ten typ jest

A co to jest 100kg? Problem to raczej 17 jakie waży ten rower, kawał kloca

Ja bym poszedł w to https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-dlugodystansowy-elops-500-wysoka-rama/_/R-p-305016?mc=8526940&cd=1625039213&gclid=Cj0KCQjwkruVBhCHARIsACVIiOxsc511vvk9Og-KEY6TebEQck7vKEch9_vsMS2bijIpzgeO7tYX4C0aAtIGEALw_wcB&ad=57336423530&gclsrc=aw.ds

Jeśli nic mu nie dolega - to dlaczego nie ? 

Pewnymi minusami są kaseta 7 rzędowa - (w przyszłości  ewentualnej) nie założysz kasety o większej ilości zębatek bez zmiany piasty i byle jaki "uginacz".

W lazaro senatore V3 masz widelec z blokadą , 3x8 i ogólnie wyższy poziom osprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...