uzurpator Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 3 minuty temu, Mihau_ napisał: Bardzo źle ale nie spodziewam się niczego lepszego - patrz wstawka o IQ Jezus maria. zapomniałem. Wszyscy którzy tak piszą mają kompleksy na widok silnych, zdrowych hetero polaków katolików z gorącą miłością do Chrystusa i są chorobliwie zazdrośni o ich wysokie IQ. Mam taką zasadę, że każdy który serio pisze o kompleksach innych robi projekcję własnych.
Mihau_ Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 To już twoja interpretacja. Sam jestem silnym (185 wzrostu i ok 90kg), zdrowym, hetero polakiem, tylko nie katolikiem-hipokrytą i nie widzę powodu do posiadania kompleksów, nooo chyba, że brak posiadania dresu i harnasia w dłoni ale to mógłbym łatwo zmienić
uzurpator Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 @Mihau_ ŁAŁ! Ale jesteś fajny! Mam nadzieję, że kiedyś będę taki fajny jak ty!
uzurpator Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 Oj tam. Kolega sika strumieniem tnącym płyty stalowe do 10mm. Nie mam szans.
Mihau_ Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 25 minut temu, spidelli napisał: Czas na zawody w sikaniu.... 🤣 Niech już się chłopaki na swoich "prawackich" spotkaniach dla prawdziwych mężczyzn bawią jak chcą Gorzej kiedy nad którymś strumieniem tęcza się pojawi
spidelli Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 Koledzy, obaj jesteście dobrymi sprzętowcami, doradźcie mi w moim wątku bębenek do Tiagry. Ten temat się chyba wyczerpał 😎
Mentos Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 W dniu 18.06.2022 o 22:44, Thomlodz napisał: Nie wiadomy czy śmiać się czy płakać. https://portalwarszawski.com.pl/2022/06/18/to-nie-zart-na-sciezkach-rowerowych-zapanuje-rownosc-plci/?fbclid=IwAR2KPBGaRPhUibhjkDuFZ8ZVXKpn4rullz0XH2IXC0e6oWL3FZW1P7I5_LY Mogą sobie namalować nawet słonicę na tęczowym rowerze. Ale fakt, faktem, że to skrajnie lewicowe zbaranienie w nawracaniu na "jedynie słuszne poglądy", te wszelkie "ministry", "prezydentki" przeróbki znaków, zakazy używania słów jak mama czy tata, kobieta to nie kobieta itp. świadczy tylko o skrajnym ogłupieniu tą neomarksistowską ideologią. Ale nie ma co się bać, statystyka/demografia jest nieubłagana!, te kraje prędzej czy później i tak staną się kalifatami i temat się sam rozwiąże 😉 A ścieżek w Sztokholmie można pozazdrościć, jednak naprawdę nie ma co narzekać, jedźcie sobie pojeździć rowerem np. po Pradze to zmienicie zdanie że w PL tak źle.
Gość Napisano 20 Czerwca 2022 Napisano 20 Czerwca 2022 Proble jest taki, ze ludzie nie reagują na to co sie dzieje i mamy to co mamy. Gigantyczne podwyżki cen np. Owszem, niektórzy moga w imię ekologii zamienić samochód na rower, ale co z ludźmi którym zdrowie to uniemożliwia?
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Czerwca 2022 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2022 Dobra Panie i Panowie (w tej kolejności, żeby nie było...), starczy tego dobrego, zamykamy ten z angielska klozet, choć przyznaję, że przed chwilą się dwa razy uśmiechnąłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.