Divona84 Napisano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Bardzo prosze o pomoc w zakupie roweru. Mam 38 lat , 178 cm, jezdze rowerem miejskim i tak dziennie robie ok 20 km. Jest to maskaryczne bo ten rower nie daje rady a ja razem z nim, .Chcialabym jakis rower z taka postawa troche pochylona do przodu, bo ta wyprostowana mi nie odpowiada. Ma miec duzo przerzutek:), lekki bo ja waze 57 kg, Szybki, taki na szose i czasem las. Chce tez miec amortyzator przedni. Rozwazalam rower Unibike prime lub clea 70. Co myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.