piotrekek Napisano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Siema . Nie ma ktoś na zbyciu 2 śrub do bloków SPD sl które mają 10 mm? Moje mają 8mm i z jednej strony nie dostają mi do butów przez podkładki pod bloki które doradził mi fizjo na moje koślawiące się kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedalarz339 Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 Ja też ostatnio szukałem śrub do roweru i tu jest fajny sklep. Ceny OK i spoko jakość. Tylko trzeba zamówić za min 40zł jak dobrze pamiętam. https://marinox.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Temat już ogarnięty. Kupiłem oryginalne dłuższe śruby na olx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi